20 minuten later dan gepland begon de wedstrijd en dat vanwege een lekke band van de scheids. Gelijk vanaf het begin konden we constateren dat we een tegenstander hadden die voor ons jonge elftal een maatje te groot was.

Met overtuigend flitsend voetbal werd onze achterhoede onder druk gezet en dat resulteerde al snel in een paar kansen die nog niet werden benut, maar toch was het in minuut 8 al raak, want na een overtreding van Dennis ging de bal terecht op de stip en die werd feilloos ingeschoten. Dus al snel een achterstand, maar en dat is het leuke van dit team ze geven niet op en zoals gezegd in het vorige verslag weten ze het mindere voetbal te compenseren met veel strijd en inzet.

En dat bracht ook wat op, want in minuut 11 gaf Max voor en Sjors ( weer Hij ) was er als de kippen bij om mooi te scoren dus 1 – 1 een toch wel leuke opsteker, maar Monster was constant de bovenliggende ploeg en we moesten alle zeilen bijzetten om een doelpunt te voorkomen. Daarom is het zo jammer dat er bij de 1 – 2 een fout van ons aan vooraf ging, vanwege een foute terugspeelbal, kregen de spitsen van Monster een verpakt kadootje wat graag werd uitgepakt, en het werd op het einde van de eerste helft nog erger, want treuzelen in de laatste linie en een verkeerd schot van Sem was het derde doelpunt wat we eigenlijk gewoon weggeven, dus was de ruststand 1 – 3.

De tweede helft vond Monster het wel prima en we probeerden het wel maar eerlijk is eerlijk we kwamen tegen dit elftal gewoon te kort en jongens dat is geen schande, als we met onze teamgeest en inzet zo blijven voetballen dan  komen de punten echt wel onze kant op. Eindconclusie gevochten als leeuwen tegen een betere tegenstander en verdiend verloren.

Tot slot, het is altijd leuker om te winnen en om eventueel gelijk te spelen dan te verliezen maar kom op neem dat verlies als een grote vent en ga niet als een klein kind lopen provoceren, dat wou ik toch nog even kwijt.

Opstelling: Sem Moerman, Bram Scheffers, Tim van Rijthoven (Niels Scheffers), Dennis Kappert, Michael van Vliet, Jimmy v/d Hoeven (Roan Dechering) Thijs de Vast, Alec Koning (Jay Degens), Cor Verboon, Sjors Vreugdenhil, Max de Vetten.