Machinefabriek De Haven is met MVV ’27 tot overeenstemming gekomen om het aflopende sponsorcontract als zilveren vriend voor drie jaar te verlengen. De Maaslandse directeur en oud-jeugdspeler van MVV ’27 Peter van der Burg zette namens zijn bedrijf de handtekening onder de nieuwe verbintenis.

Machinefabriek en constructiebedrijf De Haven BV is specialist op het gebied van RVS-, aluminium- en staalconstructies. De kracht van het bedrijf ligt bij het opnemen, uitwerken, tekenen, leveren en monteren van deze constructies voor zowel de civiele als offshore en petrochemische bedrijven in het Botlek-gebied en de rest van Zuid-Holland.
Sinds 3 juli 2020 is De Haven volledig onderdeel geworden van De Voortman Steel Group uit Rijssen. Door dit samenwerkingsverband kan De Haven de persoonlijke aandacht, kwaliteit en service aan haar klanten blijven bieden die zij van het bedrijf gewend zijn.

MVV ’27 is natuurlijk erg blij met de steun van De Haven, zeker in deze crisisperiode, waarin het zeker niet vanzelfsprekend is dat bedrijven plaatselijke verenigingen blijven ondersteunen.
Dat De Haven al jarenlang trouwe sponsor is van MVV ’27 is overigens geen toeval. Directeur Peter van der Burg verdedigde in het verleden ook de clubkleuren van MVV ’27. Zodoende kwam hij met de volgende elftalfoto uit zijn persoonlijke archief:

Om de verlenging van de samenwerking te vieren, heeft Peter (Onderste rij, derde van links) een prijsvraag bedacht: Wie weet welk team dit is, uit welk jaar de foto stamt en wie er allemaal op de foto staat. Heb jij een idee, stuur je inzending voor zaterdag 7-november naar communicatie@mvv27.nl. Degene die het dichtst in de buurt komt van het goede antwoord, wordt door Peter getrakteerd op een lunch bij Monsieur Paul in Maassluis (uiteraard moeten we hiervoor wel even geduld hebben tot het moment dat de horeca weer open mogen). Succes!