Dit weekeinde eindigt de Rabobank Clubsupportcampagne. Dit betekent dat u nog tot morgen (zondag 25 oktober) de tijd hebt om uw stem uit te brengen op MVV ’27 in deze actie. Bent u lid van de Rabobank, dan zou MVV ’27 het erg waarderen als u op de club wilt stemmen. Hiermee kunt u de club heel gemakkelijk een financieel steuntje in de rug geven.

Rabo Clubsupport (voorheen de Rabobank Clubkas Campagne) is een jaarlijks terugkerend initiatief, waarbij jouw stem als lid van de Rabobank geld waard is voor MVV ‘27. Geld dat zeker in deze roerige tijden meer dan welkom is. 

“Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken.” Dit zijn de introducerende woorden op de website van Rabo Clubsupport. Om hieraan bij te dragen biedt de Rabobank, naast hun kennis en netwerk, financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen.
Voor deze financiële ondersteuning verdeelt de Rabobank een geldbedrag op basis van het aantal uitgebrachte stemmen over de deelnemende clubs en verenigingen. MVV ’27 is er daar één van. Hoe meer stemmen wij als MVV ’27 ontvangen, hoe groter het geldbedrag dus is dat we ontvangen.

De stemprocedure
Het stemmen gaat dit jaar niet via een link in een e-mail, maar door in te loggen in de app en via ‘Zelf regelen -> Lidmaatschap’ te klikken op Rabo ClubSupport. Het kan ook via “Breng je stem uit” op de website van Rabo Clubsupport. Op deze website staat ook nadere info over de stemprocedure.
In de periode van 5 tot 25 oktober kun je als lid van de Rabobank via deze procedure maximaal 5 stemmen uitbrengen, waarvan maximaal twee op dezelfde club/ vereniging. In november is de finale en ‘prijsuitreiking’ van Rabo ClubSupport en weten we hoeveel dit MVV ’27 heeft opgeleverd.

Dus ben jij lid van de Rabobank en heb je nog geen stemmen uitgebracht in deze campagne? Dan vragen wij je vandaag of morgen nog even de moeite te nemen om je stem(men) uit te brengen op MVV ’27! Alvast bedankt!