De ontwikkelingen omtrent de verspreiding van het Coronavirus gaan helaas de verkeerde kant op. Het kabinet neemt daarom extra maatregelen. Per woensdag 14 oktober 22:00 uur gaan nieuwe maatregelen gelden in het hele land. Dit heeft helaas effect op de mogelijkheden voor al onze leden.

Trainingen en wedstrijden van alle seniorenelftallen gaan voorlopig niet door. Voor al onze jeugdelftallen geldt dat alle competities ook worden stilgelegd. Dit houdt in dat alleen de trainingen voorlopig doorgaan van de jeugdelftallen.

Ook de kantine en de kleedkamers blijven voorlopig gesloten. Publiek is ook nog steeds niet welkom. Ouders kunnen dus niet langs de lijn staan bij de trainingen. Verzamelen van de jongste teams (waar ouders vaak nog de kinderen naar de club brengen) doen we dus weer op de parkeerplaats bij het hek. Ouders blijven daar niet hangen, maar keren direct weer huiswaarts. Ook bij het ophalen van de kinderen, geldt dat je snel weer de parkeerplaats verlaat.

Voor de trainingen van de jeugd blijft het huidige trainingsschema en dus de trainingstijden gehandhaafd. Wij beraden ons nog op mogelijke invullingen voor de jeugd op de komende zaterdagen.

Wij vragen al onze leden de maatregelen op te volgen en de richtlijnen na te leven. Alleen samen krijgen we corona onder controle. Blijf gezond!