De eerste thuiswedstrijd bracht ons de bekende club uit Katwijk, ook de club van de man die Feijenoord het kampioenschap bracht en wel Q Boys, een elftal met wat oud gedienden in de gelederen en we weten dat die altijd zeer geslepen zijn en echt wel kunnen voetballen en dat lieten ze bij vlagen ook zien.

We begonnen zeer voortvarend want na 3 minuten was het al raak via een mooie aanval over vele schijven kwam de bal bij onze Aadje die na wat gerommel de bal voor gaf op Rick die mooi van zijn tegenstander wegdraaide en droog de bal achter de keeper knalde dus 1 – 0, ja en dan laten we zien dat we wel degelijk goed kunnen voetballen want we kregen via Rick nog een paar mogelijkheden maar daar wist de keeper van Q B wel raad mee, maar onze Aadje die naar rechts was verhuisd wist nu zijn tweede assist ( er komen er nog meer ) te geven en nu op Luuk v S die verwoestend uithaalde en zo stonden we na een kwartier voetballen op een zeer verdiende 2 – 0. 5 minuten later gaf onze Aadje zijn derde assist maar nu was het op de tegenstander die dankbaar gebruik maakte van een totale verstandsverbijstering van hem, niet getreurd denk je dan we zijn veel beter en dat lossen we wel op.

Na het kadootje van onze kant aan onze tegenstander waren we totaal de weg kwijt en het moet worden gezegd, de laatste 20 minuten liepen we erbij als kippen zonder kop het was werkelijk niet om aan te gluren, we hadden het geluk dat het vizier van Q B niet op scherp stond en Jari een paar ballen pakte anders was de ruststand geen 2 – 1 geweest. Aan het gezicht van onze trainer was te zien dat er een behoorlijke preek zou komen en die kwam er ook.

De tweede helft pakten het we ook weer wat beter op en werden de afgesproken taken ook beter uitgevoerd, Haysam nam de plek in van de man met de drie assists achter zijn naam en hij liet 5 minuten later zien dat hij het scoren nog niet had verleerd want met een droge schuiver vanaf rand strafschopgebied wist hij de keeper te verschalken dus 3 – 1 en ja wat hij deed dus schieten op de goal dat was daarna het euvel, want breien dat doe je om een mooie sjaal te maken of sokken maar wij deden het met z’n allen zonder dat er iets moois uit kwam en dat was zonde want er zat op dat moment veel meer in.

Het slotakkoord was voor onze tegenstander want in minuut 93 wisten zij mooi de 3 – 2 te maken met een zeer harde knal die Jari waarschijnlijk alleen maar heeft gehoord en kort daarna floot de redelijk goed fluitende scheids voor het einde. Wederom 3 punten in de tas en dat is mooi 9 uit 3 in een hogere klasse dan vorig jaar maar aankomende zaterdag wacht ons Monster 2 een ploeg die heel makkelijk scoort en ook 9 uit 3 heeft, en dan zijn die 20 minuten uit de eerste helft van deze wedstrijd waarschijnlijk fataal, dus mannen vanaf het begin bij de les zijn en dat vasthouden, tot nu toe gaat het lekker en dat geeft een lekker gevoel.

Opstelling: Jari Boon, Fred v Maaswaal,  Bram Scheffers, Sjors Vreugdenhil, Luuk Halve (Joost Paping) Jens de Graaf (Quint Stuivenberg) Jan de Baat (Joris Sonneveld) Luuk v Strijen, Rick Zwaard, Bouke Schippers, Aad Srinarasit (Haysam Abdelaziz).