Met veel succes kan er worden teruggekeken op een geslaagd MVV’27 Jeugdkamp die dit jaar plaatsvond van 15 t/m 22 juli. Tijdens deze week zijn veel sport-en spelactiviteiten uitgevoerd waar de kinderen met veel plezier aan deelnamen. Van deze mooie activiteiten zijn ook vele foto’s en video’s gemaakt om de momenten te koesteren voor de jongens en ook voor de ouders is het natuurlijk leuk om te kijken wat er allemaal gebeurd is tijdens de voetbalkampweek.

Uiteindelijk zijn deze beelden afgelopen vrijdag tijdens de  jeugdkamp reünie in de MVV’27 kantine onder genot van een hapje en drankje getoond aan de kinderen en was er ondanks het weer (wat in de buurt kwam van orkaan Irma) toch nog een aardige opkomst. Na de jeugdkampweek was het werk voor de fotografen van het jeugdkamp toch aardig wat opgestapeld en was het selecteren van de mooiste kiekjes toch nog een groot karwei. Ook voor de regisseur was het nog een flinke job om de juiste beelden op de USB-sticks te krijgen, maar het eindresultaat mocht er wezen. Met iets meer dan uur aan beeldmateriaal kon de avond bestempeld worden als geslaagd en werd er veel gelachen door de kinderen en ouders.

Het jeugdkampjaar is hiermee afgesloten en daarom wil het gehele jeugdkamp toch nog één keer de volgende sponsoren bedanken:

Ambition Sportsbureau
Aannemingsbedrijf Kroes BV
Aannemingsbedrijf Verboon BV
ADB Coot Company
A.P. Mosterd Veehandel
BM Roses
Bouwbedrijf J.J. de Haas
Bouwbedrijf Danny van Leeuwen
Camping Bouwlust
Van Dijk van Dijk
Deborah Dezign
Poot Kasdekreiniging
Firma H. Steehouwer
Gilad BV
Grondwerkbedrijf A.E. Poot
Grondwerkbedrijf Bart Verboon
Grondwerkbedrijf Westland
Hoveniersbedrijf De Groot
J.A.M. Rasens
K & B transport
Kinderfysiotherapie Maasland
Kinderopvang Djoy
Lia van der Meijs Kraamverzorging
Loodgietersbedrijf Rodenrijs
MVV’27
Nico Gordijn
Nico van Roon
Oranjevereniging Maasland
PPS Powerparts (Michel Kerklaan) + partners
Provis Holland BV
PuraNatura / Kwekerij Grootscholten
Schoonmaakbedrijf Maasland
Senf Theaterkassa
Sportcafé Sjee Rene
Trefzeker Partyverzorging
Van Stenis Notaris
Verwarmingsbedrijf René de Bruin
WBE
Zingende Zaag

Hartelijk dank voor de bijdrage!