Een voorbeschouwing maken van de komende wedstrijd van het keurkorps met in het achterhoofd dat de Maaslandse velden al dagenlang worden geteisterd door een grote hoeveelheid regen. Wat moet je daar van maken? Kan veld 1 (gras) de overvloed aan regen wel aan, met de kans dat het tapijt kapot geploegd wordt of moet er noodgedwongen worden uitgeweken naar het kunstgras. We gaan het zien!

Hoe dan ook, de wedstrijd heeft alleen voor de thuisploeg nog een belang. MVV ’27 heeft nog één punt nodig om door te bekeren. Rozenburg daarentegen liet zich twee weken gelden in het thuisduel tegen Stellendam verrassen (2-4) en kwam afgelopen zaterdag in Spijkenisse tegen SCO ’63 niet verder dan ‘n 2-2 gelijkspel.

Onze bezoekers zullen de wedstrijd wellicht beschouwen als een laatste nuttige oefenwedstrijd voordat de competitie aanvangt.

We wensen scheidsrechter Obdam, beide teams en hun aanhang een leuke en sportieve middag.