Na MVV ’27 VR2 is het nu de beurt aan MO19-1 om terug te blikken op het afgelopen seizoen en voorzichtig vooruit te kijken naar de komende jaargang. Leider Jacco de Bruijn schreef het volgende verslag.

 

Lieve Jacqueline en Peter, enorm bedankt voor jullie gastvrijheid en gezelligheid, onlangs tijdens de afsluitende BBQ. Het bleef nog lang onrustig in Maasland ?

Maar ik wilde natuurlijk ook Frans en Joey bedanken voor het afgelopen seizoen, wat was iedereen verknocht aan jullie. Top dat jullie er nog een seizoen aan vast willen knopen! Jullie zijn kanjers!

Sarah en Deborah ook bedankt voor het afgelopen seizoen, met jullie aanwezigheid werd elke nederlaag toch weer een feestje! Ik hoop dat jullie er nog lang bij zijn!

Dan Jay, Jesper en Bret! Jullie bedankt voor jullie inzet tijdens het vlaggen van onze wedstrijden. Jullie zijn ook kanjers! Bedankt!

De supporters natuurlijk, elke wedstrijd waren ze er! Niet altijd dezelfde, maar elke wedstrijd hadden we zeker trouwe supporters langs de lijn! Zelfs Tony, Daniëlle en Faye waren regelmatig bij ons langs de lijn te vinden. Top! Maar ik hoop volgend seizoen dat er nog meer trouwe supporters bij komen.

Dan als laatste onze meiden! Wat een super gezellig team hebben we toch. Helaas gaat onze aanjager Mikki een jaar naar Amerika toe om daar nog wijzer te gaan worden. Maar we gaan haar zeker missen!

Ook gaan Teddy, Gina en Tamar ons verlaten, erg jammer, maar we moeten die keuze respecteren! Bedankt voor de afgelopen jaren en wie weet gaan jullie ons toch missen…

Dan mijn lieve Kelly, wat een pech heb jij gehad met je knie! Maar hoe pak jij je herstel professioneel op. Ik ben enorm trots op je en ik hou van je! ?

Angie gefeliciteerd met de nominatie van speelster van het seizoen 2016/2017! Voor ons ben je al de winnaar!

De rest van de meiden, Caresse              , Carmen, Charlotte, Evie, Joyce, Lisa, Melanie, Naomi, Quinty, Romy en Suzanne bedankt voor jullie keiharde inzet en volgend seizoen worden we gewoon kampioen!

We hebben nog wel wat nieuwe meiden nodig, maar gelukkig komt volgende week onze Jill weer terug uit Amerika!

Kortom ik heb van jullie genoten en tot volgend seizoen! Gr Jacco