MVV ’27 Vrouwen 2 toog anderhalve week geleden naar Vakantiepark De Katjeskelder om zich aldaar optimaal voor te bereiden op de tweede seizoenshelft. De titel is zeker nog niet uit zicht voor de dames van Joost van Ast, dus er was voldoende aanleiding om een trainingskamp te beleggen. Met vijf teams die binnen zes verliespunten van elkaar staan, is het ongemeen spannend in hun poule, waarvan ook MVV ’27 Vr3 uitmaakt. Of het verblijf in Brabant een rol heeft gespeeld, kan niet met zekerheid vastgesteld worden, maar feit is dat de eerste wedstrijd na de winterstop overtuigend met 9-1 gewonnen werd. Lees hieronder het verslag van het trainingsweekend.

 

 

Het was weer zo ver; de dames rukten uit naar Brabant om daar maar eens onze naam bekend te maken. Dit keer had ‘De Katjeskelder’ het geluk, maar ook Breda weet nu wat en waar MVV ’27 is. Vrijdags begonnen met een gourmet en een (uiteraard) rustige spelletjesavond waar slechts enkele flessen rijkelijk vloeiden en waar de eerste waarschuwing om 5 over 11 al binnen was. Toen maar gevlucht naar de bowlingbaan en op tijd naar bed natuurlijk, want Siem had wat activiteiten gepland voor de zaterdag, het was immers een trainingsweekend.

 

 

 

We begonnen de dag om 08:00 met een stevig ontbijt van onze altijd ontbijtmakende Eef met haar assistentes. Hierna vertrokken naar Breda om uit een verlaten postkantoor te ‘escapen’. Verdeeld in 2 groepen en allebei weten te ontsnappen binnen te tijd. Even de binnenstad in om op kracht te komen door middel van een lunch, want we moesten onze talenten laten zien op de footgolfbaan.

 

 

Ontzettend mooi weer, mooie omgeving en er kan er op dat moment maar 1 de winnaar zijn natuurlijk, onze little Ler. He he, eindelijk thuis en snel aan de drank, want we stonden alweer eventjes droog. Wat patatjes naar binnen gewerkt want Breda moest onveilig gemaakt worden; details verder daar gelaten. De laatsten rolden om half 6 binnen waar nog wat saucijzenbroodjes naar binnen werden gewerkt en om 11 uur klonk Eef alweer ‘eten’.

 

 

Wat rest ons dan die zondag nog? Snel een bezem door het huisje en weer terug naar ons mooie Maasland!