boottocht2

Afgelopen zaterdag werd Breda opgeschrikt door een luidruchtig gezelschap dat zich op de Brabantse wateren en in de plaatselijke kroegen begaf. De A-selectie van MVV ’27 sloot het voetbalseizoen daar op feestelijke wijze af. Ondanks de regen werd het een zeer geslaagde dag voor de spelers en staf van het eerste en tweede elftal van MVV ’27.

’s Morgens verzamelden alle genodigden zich met hun sporttas op het complex van MVV ’27. In de ochtend was er een sportieve activiteit georganiseerd door de ‘feestcommissie’: een voetvolleytoernooi. Er werd door de verschillende teams uiteraard fanatiek gestreden. Nadat de winnaars bekend waren en de mannen zich even lekker hadden opgefrist, stond er een bus van Nooteboom Tours klaar om het gezelschap naar Breda te vervoeren. In de bus werd er een lunch aangeboden door Peter Zwaard (Puur & (h)eerlijk).

In Breda aangekomen stapten de mannen van de bus over in de boot. Tijdens een 2 uur durende boottocht door de wateren van Breda werd genoten spelers en staf van de mooie stad en de drank aan boord. Ondanks de regen die zij te verwerken kregen, zat de sfeer er goed in. Er werd gezongen en gefeest en dat bleef niet onopgemerkt, de boot trok veel bekijks.

Eenmaal weer op het droge was de Iers pub het volgende station. Hier werd de EK-wedstrijd Noord-Ierland – Wales bekeken in een zeer gezellige ambiance. Onder luid gezang en gejuich zagen de mannen Wales uiteindelijk met 1-0 winnen van de Noord-Ieren. Na afloop van de wedstrijd werd er gegeten in een Belgisch restaurant waarna er nog een kroegentocht door Breda in gang werd gezet.  Om 22:30 zette de bus van Nooteboom Tours weer koers richting Maasland, waar nog een afzakkertje volgde in het Wapen van Maeslant. Zo kwam er een einde aan een gezellige dag, die zeer goed was georganiseerd door de feestcommissie. Nu nog even genieten van een aantal voetbalvrije weken, waarna het vizier weer op het komende seizoen wordt gericht.

voetvolley