Vrouwen 1 en 2 gaan internationaal, viel enige tijd geleden in een speciale nieuwsbriefeditie te lezen. In een nieuwe nieuwsbrief geven ze een update over hun internationale weekend, dat komende vrijdag begint.

Op 3, 4 en 5 april bivakkeren de dames en hun begeleiding in het Belgische Genk. Zij spelen daar onder andere voetbalwedstrijden spelen tegen Nederlandse en buitenlandse teams. Ook zijn er twee creatieve avonden. Voor één avond mogen de dames zelf de activiteiten bepalen.

Het internationale weekend voor de vrouwen past bij de bloei waarin het vrouwenvoetbal van MVV ’27 zich bevindt. Zoals de vrouwen in hun nieuwsbrief beschrijven: “Zo ziet u maar, het meidenvoetbal bij MVV ’27 zit in de lift en de bovenste etage is nog niet bereikt, we blijven bouwen.”

De tweede nieuwsbriefeditie van ‘vrouwen 1 & 2 goes international’ is hier te lezen.