Acht maanden geleden is John Emmerig – na zijn benoeming in de algemene ledenvergadering – met veel vertrouwen en enthousiasme gestart als voorzitter van M.V.V. ’27. Na 100 dagen onderzoeks-/inwerkperiode heeft John Emmerig zijn conclusies en aanbevelingen om te komen tot een toekomstbestendige visie en organisatiestructuur met het bestuur gedeeld.
In deze afgelopen acht maanden is echter helaas gebleken dat binnen het bestuur verschillend tegen zaken wordt aangekeken. Door verschil van inzicht in de gezamenlijke visie en het ontbreken van goede chemie in de samenwerking heeft John Emmerig besloten om zijn functie als voorzitter per direct neer te leggen.
Wij respecteren John zijn besluit en danken hem voor zijn inspanningen en alle tijd die hij de afgelopen maanden in onze mooie club heeft gestoken.
Voor de club betekent dit dat op zoek gegaan moet worden naar een nieuwe voorzitter. Hierover zal (in de vorm van een nieuwe vacature) op een later moment nadere berichtgeving volgen.
Bestuur M.V.V. ‘27