Burgemeester Fenna Noordermeer-van Slageren geïmponeerd door MVV ’27

Afgelopen zaterdag had MVV ’27 de eer om Fenna Noordermeer-van Slageren, de kersverse burgemeester van Midden-Delfland, te verwelkomen. In gezelschap van fractievoorzitter van de plaatselijke CDA Rob Zwaard bracht zij een bezoek aan onze trots in Maasland, waar ze hartelijk werd ontvangen door voorzitter John Emmerig.

Tijdens deze bijzondere ontmoeting kreeg burgemeester Noordermeer-van Slageren de kans om meer te leren over de rijke organisatie en de kernwaarden van MVV ’27. Emmerig deelde de ambities en missie van de club, waarna de burgemeester, bekend om haar betrokkenheid bij emancipatie en participatie, zich duidelijk onder de indruk toonde. Zij erkende de unieke positie van MVV ’27 als een schitterend voorbeeld van een warme en actieve vrijwilligersorganisatie. “Koester deze warme vrijwilligersorganisatie,” benadrukte zij, en voegde eraan toe open te staan om de club in de toekomst te ondersteunen. Haar woorden waren een prachtige erkenning voor alle vrijwilligers en leden die MVV ’27 tot een unieke club maken.

Als onderdeel van haar bezoek kreeg burgemeester Noordermeer-van Slageren ook een rondleiding door de nieuwe keuken van de club, waar ze de tijd nam om met enkele vrijwilligers te praten. Deze persoonlijke interacties illustreerden haar oprechte interesse en betrokkenheid bij het welzijn van de lokale gemeenschap.

Aan het einde van haar bezoek, onder het genot van een hapje en een drankje, uitte zij haar wens om MVV ’27 regelmatig te bezoeken. “Tot snel,” waren haar woorden bij vertrek. MVV ’27 is vereerd met deze bijzondere erkenning en kijkt uit naar een toekomstige samenwerking met de gemeente en burgemeester Noordermeer-van Slageren in het bijzonder.

Wij danken burgemeester Fenna Noordermeer-van Slageren en fractievoorzitter Rob Zwaard voor hun hartverwarmende bezoek aan onze club en hopen hen snel weer te mogen verwelkomen bij MVV ’27!