Afgelopen zaterdag was er als dank en waardering voor onze vrijwilligers een lunch georganiseerd. Vooraf aan deze lunch hield onze voorzitter John Emmerig een speech. In deze speech ging John in op het DNA van MVV ‘27, de vrijwilligers en met een belangrijke oproep aan leden van MVV ‘27

Samen met de aanwezige vrijwilligers werd vastgesteld wat MVV ‘27 is en waar de vereniging voor staat. Het MVV27 DNA = Een voetbalvereniging met daarnaast een maatschappelijke visie en met dorpse normen en waarden. En zal deze omschrijving van het MVV27 DNA in het toekomstige bestendige visie document worden opgenomen. We zeggen tenslotte niet voor niets “MVV ’27 is meer dan alleen voetbal”.

“Zonder vrijwilligers zullen kosten gemaakt worden, en wij leden krijgen de rekening gepresenteerd.”

Vrijwilligers zijn het kloppende hart, de verbinder én het DNA van MVV ‘27. En dat het uiterst belangrijk is dat er vanuit leden, niet-leden en overige belanghebbenden personen zijn die zich aanmelden als vrijwilliger. Want zonder genoeg vrijwilligers is het bestuur genoodzaakt om over te gaan tot verplichtingen en wellicht zelfs tot betalingen. En hiermee zou dan het waardevolle MVV ‘27 DNA verloren gaan. Wat het bestuur betreft is en blijft het MVV ‘27 DNA van ons. Deze actie ligt echt bij alle leden, niet-leden en overige belanghebbenden van MVV27.

 

Tot slot ging John ook in op een verbeterpunt op het gebied van verbinding in de organisatie van MVV ‘27. Dat de communicatie binnen onze totale organisatie beter zal moeten. Zowel vanuit bestuur als commissies, stichtingen maar ook zeker leden onderling. Dat we af moeten eilandjescultuur.  Want samen bereiken we zoveel meer voor onszelf, voor een ander en voor onze club MVV ’27.

Namens allen leden sprak John waardering en dank uit aan alle vrijwilligers en onder genot van een heerlijke verzorgde lunch, ook alweer door vrijwilligers georganiseerd, werd het een gezellige en lekkere MVV ‘27 middag.

Zie hier de foto’s