Afgelopen zaterdag speelde MVV ’27 1 haar laatste thuiswedstrijd van het kalenderjaar. Voorafgaand aan de wedstrijd werd hierbij alvast voorgesorteerd op het nadere afscheid van hoofdsponsor BVB Substrates. Na 22 jaar zal het sponsorcontract tussen beide partijen per 1 januari 2024 ten einde komen.

Namens BVB was oprichter Mart van Buuren afgelopen zaterdag aanwezig. Het was behoorlijk druk in de bestuurskamer van MVV ’27, want in de afgelopen 22 jaar hebben vele bestuursleden met veel plezier met BVB en Mart van Buuren samengewerkt en veel van hen hadden de moeite genomen om bij dit afscheid aanwezig te zijn. Huidig voorzitter John Emmerig en oud-voorzitters Rob Zwaard, Rita van Hardeveld, Michel Voogt en Pieter Voogt bedankten dhr. Van Buuren namens alle aanwezigen en alle leden van MVV ’27 voor alles wat hij met zijn bedrijf heeft betekend voor onze vereniging gedurende de periode dat zij hoofdsponsor waren van onze vereniging.

Wat de samenwerking zo bijzonder maakte, is dat de maatschappelijke visie van Van Buuren perfect aansluit bij het beleid waar MVV ’27 voor staat: MVV ’27 is meer dan alleen voetbal. MVV ’27 is namelijk ook een ontmoetingsplek, waar jong en oud samenkomt en waar je naast je voetbalskills ook je sociale vaardigheden kunt ontwikkelen. MVV ’27 is trots en dankbaar dat zij dit samen met BVB uit heeft mogen dragen. Als dank hiervoor ontving Mart van Buuren uit handen van John Emmerig een bronzen beeld van een handdruk, die symbool staat voor de prettige samenwerking in de afgelopen jaren.

Namens zijn familie zal Van Buuren vanaf 1 januari 2024 nog wel als sponsor aanblijven bij MVV ’27. Als vereniging hopen wij natuurlijk dat beide partijen nog jarenlang met veel plezier van deze samenwerking mogen genieten. BVB en Mart van Buuren bedankt!