De ‘Vriendengroep’ van MVV ’27 is weer een lid rijker, of beter gezegd twee.  Kees van der Does Loonbedrijf en uitzendbureau MKR hebben besloten gezamenlijk voor drie jaar Gouden Vriend te worden van MVV ’27.

Het is geen toeval dat beide bedrijven gezamenlijk optrekken in deze sponsordeal. Zowel op zakelijk gebied als privé hebben ze de nodige raakvlakken. Eigenaar Kees van der Does (foto links) van het gelijknamige loonbedrijf maakt  veelvuldig gebruik van de diensten van het uitzendbureau van zijn vrouw Rachel (foto midden). Bovendien speelt Kees’ zus Irma (foto rechts) ook bij beide bedrijven een belangrijke rol. Met Irma is ook direct de spilfiguur genoemd in de totstandkoming van de deal tussen Kees van der Does, MKR en MVV ’27. Zij is al 25 jaar lid van MVV ’27 en speelde jarenlang op het veld en in de zaal voor onze vereniging. “Leuk dat we op deze manier iets terug kunnen doen voor de vereniging, die al 25 jaar een rol speelt in mijn leven”, aldus Irma.

MVV ’27 is erg blij dat Kees van der Does en MKR onze vereniging de komende drie jaar als Gouden Vriend wil ondersteunen en hoopt dat beide partijen met veel plezier zullen samenwerken in deze periode.