Tijdens de Familiedag op 17 juni heeft Pieter aangekondigd dat hij af zal treden als voorzitter van MVV ’27 tijdens de eerstvolgende ledenvergadering, die gepland staat op vrijdag 3 november. Dat betekent dat het bestuur op zoek is naar zijn opvolger. Wil jij de nieuwe voorzitter van MVV ’27 worden? Meld je dan door een mailtje te sturen naar secretaris@mvv27.nl.

We zijn op zoek naar een betrokken MVV’er, die zich als voorzitter graag wil inzetten voor onze prachtige vereniging. Je stapt binnen in een zeer capabel, talentvol en gezellig bestuur. Voor de vereniging liggen prachtige uitdagingen in het verschiet en we zijn benieuwd welke uitdagingen jij ziet en graag wil aangaan. De club bestaat in 2027 100 jaar, en dit jubileumjaar komt dus steeds dichterbij!

Voel jij je geroepen om deze functie te gaan vervullen voor de club? Barst jij van de energie om de klus aan te gaan? Heb jij frisse ideeën over de club? Breng jij graag verbinding in een mooie sociale omgeving, waarin prestaties en gezelligheid hand in hand gaan? Dan zijn we natuurlijk heel erg benieuwd naar jou! Uiteraard kun je ook bestuursleden individueel een berichtje sturen om eens te weten hoe zij het besturen van de voetbalvereniging ervaren. Laat van je horen en we gaan heel graag verder met je in gesprek!

Het huidige bestuur bestaat uit John Barendse (penningmeester), Ciska Roels (secretaris), Rick van der Meijs (jeugd), Tom Visser (technische zaken), Leo vd Berg (wedstrijdzaken) en huidig voorzitter Pieter van Rijs.

Wat zijn kerntaken van de voorzitter van MVV ’27?

  • Je zit de algemene ledenvergadering (ALV) en de bestuursvergaderingen voor. De ALV vindt jaarlijks plaats, de bestuursvergadering in ieder geval maandelijks.
  • Je zorgt voor een goede organisatiestructuur en aansturing commissies en vrijwilligers.
  • Je bepaalt mede het verenigingsbeleid in samenspraak met overige bestuursleden en commissies.
  • Je zorgt voor verbinding binnen de vereniging.
  • Je representeert de vereniging op de club, maar ook daarbuiten.