SGB Salaris en MVV ’27 hebben hun samenwerking met drie jaar verlengd. Namens het salarisverwerkingsbedrijf zette eigenaar Piet van Dijk (foto links) zijn handtekening onder het contract dat hem en zijn onderneming tot en met 2026 als Bronzen Vriend verbindt aan de Maaslandse voetbalvereniging. Piet is geen onbekende binnen de club. Al vanaf zijn twaalfde is hij lid van MVV ’27 en in de jaren ’80 was hij speler van het eerste elftal van de vereniging. 

SGB Salaris is gespecialiseerd in salarisverwerkingen voor het midden- en kleinbedrijf en beschikt over een  grote en gevarieerde klantenkring. Hierdoor zijn zij vertegenwoordigd in bijna alle sectoren van het bedrijfsleven en heeft het bedrijf ervaring met de meeste CAO’s. Met een klein professioneel team houdt SGB Salaris de overheadkosten laag met behoud van kwaliteit. Dagelijks krijgen zij van hun klanten de mutaties via e-mail. Deze klanten krijgen dan dezelfde dag hun loonstroken en alle bijbehorende informatie weer retour.

MVV ’27 is blij dat SGB Salaris onze vereniging ook de komende jaren zal blijven ondersteunen en hoopt dat Piet in deze periode met zijn bedrijf ook veel plezier zal blijven beleven aan de hernieuwde samenwerking.