Als een paar Makke schapen die naar het slachthuis gingen.

Zo zag het eruit en dan zeker in de tweede helft. Natuurlijk onze tegenstander was veel beter maar we lieten het dan ook wel toe, er was zowat niemand die zei tot hier en niet verder, en misschien mag ik het niet schrijven maar een beuk of een wat hardere tackle mag best hoor. Zoals gezegd, de eerste helft ging het nog wel, al was het wel zo dat we na exact 14 minuten al tegen een 2 – 0 achterstand aankeken en vooral goal nummer 2 was een voorbeeld van het bovenstaande want met nota bene 3 man op zijn huid, wist de linkerspits van SMITSHOEK de bal nog makkelijk voor te lepelen en was het raak. Na de 3 – 0 wisten we via Niels nog een beetje dichterbij te komen en zo gingen we de rust in met een 3 – 1 achterstand wat volkomen verdiend was.

De tweede helft daar ga ik maar 2 a 3 zinnen over schrijven want het was als MVV-er niet leuk om naar te kijken. We werden volkomen overklast, het enige positieve punt was dat Jimmy de pingel die we kregen verzilverde.

Mannen met de instelling (niet iedereen) uit deze wedstrijd gaan we het niet redden, nog 2 te gaan en er moeten nog punten worden gepakt, OUDEWATER is ons tot 1 punt genaderd dus wordt het penibel. Hopelijk is de instelling in de aankomende wedstrijd tegen NEPTUNIS-SCHIEBROEK een stuk beter.

Opstelling: Lars van Gastel, Corné Voogd, Michael van Vliet (Jay Degens), Jimmy van der Hoeven, Tim van Rijthoven, Dennis Terlouw, Jan de Baat (Stef van Velden), Stijn van Wijk, Thom de Koning (Jeroen Arkestein), Max de Vetten, Joey van Hemert (Niels Scheffers).