Willem van Buuren is met zijn gelijknamige transportbedrijf toegetreden tot de sponsorgroep van MVV ’27. Willem zette onlangs zijn handtekening onder het sponsorcontract dat hem met zijn bedrijf voor de komende drie jaar als Bronzen Vriend aan MVV ’27 verbindt. 

Het transportbedrijf van Willem van Buuren is gevestigd in Hoek van Holland en richt zich zowel op particulieren als op de zakelijke markt. Klanten kunnen bij Willem terecht voor diverse transporten. Zo verzorgt hij met zijn bedrijf dagelijks transporten middels haakarmwagens, kraan/knijperwagens, kipperwagens en diepladers. De transportafdeling opereert voornamelijk in recycling en grondwerk, maar ook in andere branches is het bedrijf actief en denkt het graag met haar klanten mee.

In het verleden was Willem een aantal jaren lid van onze vereniging. Nog verder terug in de historie verdedigde ook vader Paul de clubkleuren van MVV ’27 en inmiddels is ook de derde generatie van de familie van Buuren wekelijks te zien in een MVV-shirt. Zoon Duuk speelt met veel plezier zijn wedstrijdjes in onze JO-8.

Willem van Buuren is dan ook blij dat hij als geboren en getogen Maaslander een steentje bij kan dragen aan onze vereniging. MVV ’27 is hem erg dankbaar voor zijn steun en hoopt dat beide partijen de komende jaren op een prettige manier met elkaar mogen samenwerken.