Afgelopen woensdag was onze Meidendag 2023. terwijl het zonnetje ons complex lekker verwarmde lieten heel veel meiden ( leden en potentiele nieuwe leden ) hun talenten zien. Onder toeziend oog van meerdere talenten uit onze eigen jeugdopleidingen voerden zij meerdere trainingsvormen uit. Meiden van 7 t/m 18 jaar konden genieten van een mooie dag. De warmin-up werd geleid door onze voorzitter, Pieter van Rijs. Dat maakte het nog bijzonderder.

Na de trainingsmiddag werd het complex klaargemaakt voor een memorabele avond. Onze dames 2 ( met een mix van speelsters uit andere teams ) speelden tegen de Creators FC. Dit zijn allemaal meiden die bekend zijn van Instagram, TikTok en Youtube. Onze meiden van Mo11 en Mo13 mochten meelopen op het veld. Dit leverde aardig wat discussie op, want ja wie mag er nou met Celine oplopen?

Kortom, het was een succesvolle dag. Dit alles was natuurlijk niet mogelijk zonder de hulp van het barpersoneel, de stewards, scheidsrechter, keukenpersoneel en de allround organisator Lars van Gastel. Allen, bedankt!

En, mocht uw dochter nu ook besmet zijn met het ‘voetbalvirus’ stuur dan een mailtje naar jeugd@mvv27.nl. Dan kunnen we kijken naar wat de mogelijkheden zijn wat betreft meetrainen/spelen op korte en lange termijn.

Klik hier voor meer foto’s van de middag en avond.