MVV ’27 is trots op alle meisjes en dames die voetballen of willen voetballen! Speciaal voor hen organiseren wij op woensdag een meisjesvoetbaldag. In de middag kan er op het hoofdveld op ons prachtige sportpark lekker gevoetbald worden door de jeugd. En in de avond vindt een spectaculaire wedstrijd plaats tussen de dames van MVV ’27 en FC Creators.

Wil jij graag weten of voetballen misschien iets voor jou is? Of vind jij het sowieso tof om lekker te voetballen met vriendinnen? Kom dan op woensdag 19 april naar MVV ’27 op Sportpark de Commandeur! Je hoeft geen lid te zijn om op deze dag mee te doen.

Om 15:00 uur starten we met de leeftijdscategorie van 7 t/m 12 jaar.
Om 16:30 uur starten we met de leeftijdscategorie van 13 t/m 18 jaar.

Om 16:30 uur vindt ook de Mini F training plaats. Deze is iedere woensdagmiddag en uiteraard ben je ook welkom om hier bij aan te sluiten om eens te proberen of voetbal iets voor jou is. De mini F is voor iedereen van 4 t/m 6 jaar.

De wedstrijd tegen FC Creators zal om 19:00 uur plaatsvinden. Kaarten kun je kopen via de volgende link: Ticket MVV ’27 dames vs Creators FC ladies | 19-04-2023 – Creators FC

Hopelijk zien we jou op woensdag 19 april bij MVV ’27!