Komende zaterdag gaan de Maaslanders op bezoek bij de hekkensluiter van onze poule, SV Madestein. De ploeg van trainer Muhreli Sahin maakt, zoals het er nu naar uitziet, het seizoen af en dat is toch knap. Men heeft soms problemen om voldoende spelers op te trommelen voor de wedstrijd en als dat is gelukt is het de uitdaging de nederlagen zo klein mogelijk te houden. Kortom, de vereniging is zeker niet te benijden!

MVV ’27 daarentegen zou door middel van een mooie overwinning haar positie in de linker rij wat verder kunnen verstevigen.

Tot slot nog ‘n stukje geschiedenis: in de zomer van 2016 ontstond de Haagse vereniging uit een samengaan van Oranjeplein-Postduiven en ADS. Dat seizoen speelde men met een standaardteam op zowel de zaterdag als de zondag.

SV Madestein is te vinden aan de Madesteinweg 13, 2553 EC in Den Haag; het duel vangt aan om 14.30 uur.