De selectie van MVV-27 was van vrijdag 13 t/m maandag 16 januari op trainingskamp in Spanje.

Met 50 man, spelers en staf, vertrokken we met de bus vanaf het parkeer terrein van MVV ’27 om 03.45 naar Schiphol en 6 uur later waren we in het zon- overgoten Spanje waar de temperatuur in de loop van de dag al op liep naar 22 graden. In de middag vertrokken we na de lunch met de bus naar een voetbalveld om daar toch wel dik 3 uur te trainen en dat werd zeer fanatiek gedaan. In de avond waren de spelers vrij om te doen wat ze wilden en daar werd gretig gebruik van gemaakt en zo wist de binnenstad van Benidorm dat MVV ’27 aanwezig was.

Na een goede nachtrust begon de ochtend met een fikse wandeling over de boulevard en in de middag was er door Tom en Richard (met hulp van Ron en Sjaak) een Padeltoernooi geregeld en dat duurde ongeveer een uurtje of 4. Er werd in 5 poules gespeeld en de nummers 1 daarvan kwamen tegen elkaar uit in een finale poule De eindstand van het zeer leuke toernooi waren: 1. Timo en Wijnand. 2. Wouter en Tim 3. Marcel en Cor 4. Richard en Stef en 5. Michael en Jacco.

In de avond stond er een Quiz-programma op het menu en dat werd gehouden in de Blauwe Walvis, Sjaak had een cryptische Quiz gemaakt over namen van bekende MVV-ers en Jeroen had een Quiz in elkaar gedraaid wat louter en alleen over voetbal ging. Er werd serieus gespeeld en nagedacht door iedereen en na afloop werden beide opdrachten als zeer leuk ervaren, daarna waren de mannen weer vrij en werd Benidorm weer op stelten gezet.

Dag 3 stond in het teken van 2 wedstrijden eerst speelde het tweede elftal tegen SJC 2 een elftal wat uit komt in de reserve hoofdklasse op Zondag en deze pot werd knap gewonnen met 3 – 0 door doelpunten van Sjors, Jesper en Niels, het leuke was dat bij de derde goal de assist kwam van Sem die niet bekend staat als veldspeler maar als goede keeper. Daarna was de hoofdmacht aan de beurt tegen Desk uitkomend in de derde klasse in Brabant en na een 0 – 1 achterstand was het eerst Bouke die 2 keer scoorde toen Michael, Dennis en Rick ieder 1 keer en was de zege 5 – 1 al met al een mooie en fijne dag op een prachtig complex (zie bijgaande foto).

Op maandag eerst uit checken bij het hotel wat trouwens gewoon goed was en daarna ging er een groep karten en anderen gingen naar een Spa-gebeuren en  een gedeelte van de staf maakten de boulevard onveilig om met scoot mobielen rond te crossen. Aan alles komt een eind en om 16.30 uur bracht de bus ons terug naar Alicante om de terugreis aan te vangen.

We kunnen als vereniging terugkijken op een zeer geslaagd trainingsweekend met heel veel sportgebeuren maar ook veel gezelligheid en wat op viel was de saamhorigheid van de groep op zich, dus kunnen we stellen dat dit zeker voor herhaling vatbaar is. Hierbij willen de spelers en de staf het bestuur bedanken dat we dit konden doen, en natuurlijk Danielle en Marco super bedankt voor het regelen van alles, in een woord het was geweldig.