Mosterd B.V. en MVV ’27 hebben het lopende sponsorcontract met drie jaar verlengd. Dit betekent dat het bedrijf in ieder geval tot en met het seizoen 2024-’25 Bronzen Vriend zal blijven van de Maaslandse voetbalvereniging. Namens de Maaslandse onderneming zette Mark Mosterd zijn handtekening onder het nieuwe contract.

Mosterd B.V. is een begrip in op maat gemaakte poorten. De geleverde producten worden herkend aan de ‘Mosterd-kwaliteit’: sterk, duurzaam en met oog voor detail. Naast levering is het bedrijf vakbekwaam in montage en installatie van haar producten en beschikt het over een uitgebreide showroom.  Naast de poorten beheert Mosterd ook de webshop Hekkenwereld.nl, dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde hekwerken. Je vindt er een compleet en divers assortiment kwalitatief hekwerk met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Mosterd is een echt familiebedrijf. Vader en oprichter Jan-Piet heeft het bedrijf in 2019 overgedragen aan zijn zonen Peter en Mark. Naast de passie voor hun bedrijf delen de Mosterds ook hun sympathie voor MVV ’27. Ze vinden dan ook echt leuk dat ze op maatschappelijk vlak iets bij kunnen dragen door sponsor van MVV ’27 te zijn. Peter is daarnaast als lid van de sponsorcommissie ook een aantal jaren als vrijwilliger actief geweest voor de vereniging.

MVV ’27 is erg blij dat het ook de komende jaren kan rekenen op de steun van Mosterd B.V., dat recentelijk nog de hekwerken leverde voor de nieuwe speeltuin. Wij hopen dan ook dat beide partijen ook in de komende periode met veel plezier met elkaar zullen samenwerken.