De eerste wedstrijd van de competitie bracht ons Nieuwenhoorn een elftal waarvan we vorig jaar in de beker nog van wonnen met 0 – 1 door een doelpunt van Cor, nu ik kan gelijk duidelijk zijn dat zat er vandaag niet in, de eerste helft konden we nog een beetje bij blijven en was het 0 – 1 geworden door een wat ongelukkig doelpunt, maar in de tweede helft werden we zeg maar een beetje zoek gespeeld, er waren teveel spelers die totaal niet in de wedstrijd zaten en dan bedoel ik zeker de spelers waarvan je juist iets meer verwacht, de eindscore zegt genoeg namelijk 0 – 4 en dat is natuurlijk geen lekker begin, ik weet dat jullie beter kunnen en laten we het dan maar benoemen tot een offday, tekenend was dat Lars onze beste man was en op de tweede plaats gevolgd door de scheids.

Opstelling: Lars van Gastel, Tim van Rijthoven (Stef van Velden), Jimmy vd Hoeven, Julian Tinbergen, Michel van Vliet, Jan de Baat (Jay Degens), Sjors Vreugdenhil (Stijn van Wijk), Jesper Baak, Luuk van Strijen, Bouke Schippers (Niels Scheffers), Adam van Buuren.