Het is een traditie bij MVV ’27 om het voetbalseizoen met elkaar af te sluiten op de familiedag. Ook dit jaar vond er weer een familiedag plaats en aangezien MVV ’27 dit jaar 95 kaarsjes mocht uitblazen, werd alles uit de spreekwoordelijke kast getrokken om van deze editie een hele speciale te maken. Nu de rust op sportpark De Commandeur is wedergekeerd, kijken wij terug op een fantastische dag.

In de weken voor aanvang van de familiedag hebben diverse vrijwilligers de handen uit mouwen gestoken om deze dag mogelijk te maken. Met hard werken en de hulp van buurverenigingen VV Schipluiden en Excelsior Maassluis hebben zij zich ingezet om dit evenement te realiseren. Het harde werken heeft uiteindelijk optimaal resultaat opgeleverd: de MVV ’27 Familiedag is wederom een groot succes gebleken.

In de ochtend stonden de jeugdtoernooien en de sponsorloop op het programma. Hoewel de zon op dat moment al fel scheen leken onze jeugdleden daar weinig last van te hebben. 81 jeugdleden hebben deelgenomen aan de sponsorloop en zij hebben met elkaar het geweldige bedrag van €4.455,10 bij elkaar gerend. Hier kunnen zij met recht heel trots op zijn! De opbrengst zal gebruikt worden voor de realisatie van een nieuwe speeltuin op het terrein van MVV ’27.

Vervolgens nam het bestuur van MVV ’27 uitgebreid de tijd om de vrijwilligers in het zonnetje te zetten die zich het afgelopen jaar of de afgelopen jaren op een speciale manier hebben ingezet voor de club. Riet Jordaan en Martino Scheepens werden ge-eerd en bedankt voor hun jarenlange inzet als vrijwilliger. Ook Niels Planken, Jim van der Jagt, Wouter Jansen, Peet Doelman, Ilse Verboon, Jessy Zwaard, Ronald Moerman, Dames 1 en Zaal 1 werden bedankt voor hun inzet het afgelopen seizoen.

Op dit moment was het al een heerlijke dag en was het tijd voor het immer populaire MVV ’27 Sixties-toernooi. Ook dit onderdeel van het programma is iets wat menig Maaslander zich nog lang zal heugen. Niet alleen omdat er een recordaantal van 32 teams deelnamen aan het toernooi, maar ook omdat de stem van Frans van der Burg tot in de achtertuinen van omwonenden te horen was. Hun tolerantie hiervoor waarderen wij ten zeerste.

Uiteindelijk bleek het team van teamcaptain Bret Rhijnsburger het best om te kunnen gaan met de hitte en de prestatiedruk die komt kijken bij het Sixties-toernooi. Zij mochten de hoofdprijs, gesponsord door ’t Wapen van Maeslant, in ontvangst nemen. Dat ook hierna een groot aantal bezoekers op het terrein achterbleef om het begin van de zomerstop te vieren met DJ Relight is één van de redenen dat MVV ’27 daadwerkelijk meer is dan alleen voetbal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De evenementencommissie wil via deze weg alle deelnemers, vrijwilligers, supporters en bezoekers bedanken die van deze dag een succes hebben gemaakt. Nu genieten van de zomerstop en op naar een nieuw voetbalseizoen vol met overwinningen, plezier en uiteraard ook weer een volgende editie van de MVV ’27 familiedag.