Voor de meeste MVV-ers zal het inmiddels bekend zijn dat MVV ’27 komend seizoen graag een nieuwe speeltuin wil realiseren op sportpark De Commandeur. Om deze wens werkelijkheid te laten worden, is de club nog op zoek naar een aantal sponsoren die ons willen helpen met de financiering van dit project.

In ‘coronatijd’ is de speeltuin op ons sportpark geslachtofferd, omdat we deze ruimte nodig hadden voor andere doeleinden. De speeltoestellen waren bovendien verouderd en dus afgeschreven. Dat betekent dat er momenteel geen speelplek is voor de jeugdige bezoekers om vrij te spelen. Hier willen we natuurlijk een oplossing voor vinden en daarom wil MVV ’27 een splinternieuwe natuurspeeltuin aanleggen op de plek waar in het verleden ook de speeltuin te vinden was.

Dankzij de reeds toegezegde steun van enkele sponsoren, de opbrengst van enkele  acties (EK-actie, speculaaspoppenverkoop en sponsorloop) en de nodige subsidies is een groot deel van het benodigde budget reeds binnengehaald. Maar om de speeltuin komende zomer echt te realiseren, is MVV ’27 nog op zoek naar een aantal sponsoren die het gat op de begroting kunnen en willen dichten. Hiervoor is een speciaal sponsorpakket voor in het leven geroepen. Dit is een 5-jarige sponsorovereenkomst, waarmee de naam van de sponsor verbonden wordt aan de speeltuin. Naast de voordelen van een ‘standaard’-sponsorpakket bent u als sponsor verzekerd van zichtbaarheid van uw bedrijfsnaam op een prominente plaats op het sportcomplex en wordt uw bedrijf vermeld in alle communicatie rondom het speeltuinproject. Daarnaast geniet u natuurlijk van eeuwige dankbaarheid van onze jeugdleden en hun ouders.

Er zijn nog enkele sponsorpakketten beschikbaar. Heeft u interesse om MVV ’27 te ondersteunen bij dit project, dan komt de sponsorcommissie heel graag in contact met u. Informeer naar de mogelijkheden door contact te leggen met Bob van der Gaag (bobvandergaag@outlook.com /06-42089070). Met uw steun hopen wij de  nieuwe speeltuin na de zomerstop al feestelijk te kunnen openen!