Voor komend seizoen is MVV ’27 nog op zoek naar een enthousiaste trainer voor haar JO15-1. Dit team herbergt momenteel één van de betere lichtingen binnen MVV’27. Er zit echt veel voetballend vermogen in het team en de spelers ontwikkelen zich de laatste jaren erg goed door. Om deze ontwikkeling verder te stimuleren, hebben zij uiteraard een trainer nodig die hen hierbij kan helpen.

De JO15-1 zal komend seizoen uit gaan komen in de Eerste Klasse. De jongens zullen twee keer per week trainen (60-75 minuten lang). Trainingsdagen en -tijdstippen kunnen in overleg worden vastgesteld. Eventueel is er ook een mogelijkheid om (af en toe) een derde keer te trainen, maar dit is absoluut geen must.

Als trainer van deze talentvolle groep krijg je een mooie mogelijkheid jezelf als trainer door te ontwikkelen. Er zal ook regelmatig overleg zijn met de trainers van de andere bovenbouwteams (JO17 en JO19). Uiteraard staat er ook een mooie vrijwilligersvergoeding tegenoever deze trainersfunctie.

Ben jij geïnteresseerd om deze taak bij onze fantastische club op je te nemen? Neem dan snel contact met ons op! Wij zijn erg benieuwd naar jou! Stuur je reactie naar: jeugd@mvv27.nl of neem contact op met Frank Rasens (06-51268048) of Ruud van Walsum (06-51593435).