Op de sponsoravond die MVV ’27 vorige week organiseerde in restaurant Bavette hebben MVV ’27 en Risicobalans de handtekeningen gezet onder een nieuwe sponsorovereenkomst. Het bedrijf zal zodoende ook de komende drie seizoenen als Bronzen Vriend aan MVV ’27 verbonden blijven. 

De ondernemer achter Risicobalans is Walter Willemse (foto links). Walter woont met zijn vrouw en drie kinderen in Maasland. In januari 2015 startte Walter zijn eigen adviesbedrijf. Hij is in het bezit van alle relevante diploma’s en heeft ruim 25 jaar praktijkervaring bij het adviseren van bedrijven.

Risicobalans is gespecialiseerd in risicomanagement. Het bedrijf richt zich hoofdzakelijk op middelgrote ondernemingen uit zowel de agrarische sector als de MKB-markt. Haar kracht is het ontwerpen en implementeren van een passend risicobeleid. En dat doet Walter Willemse ook voor MVV ’27. Walter speelde vanaf zijn jonge jeugd bij MVV ’27 en was daarna nog jaren actief in een vriendenteam. Daarnaast speelde hij ook nog jaren in de zaal. Ondertussen is hij niet alleen sponsor van MVV ’27, maar is hij ook jarenlang jeugdtrainer geweest bij MVV ’27. Afgelopen jaar was hij teamleider van het dertiende elftal van MVV ’27 en daarnaast ook shirtsponsor van MVV ’27 JO8-1.

MVV ’27 is blij en dankbaar met de verlenging van het contract en hoopt dat beide partijen ook in de toekomst met veel plezier met elkaar zullen blijven samenwerken.