Aanstaande zaterdag (28 mei) speelt het tweede elftal van MVV ’27 een zeer belangrijke wedstrijd in de reserve Eerste Klasse. In de strijd tegen degradatie nemen de mannen van Hakan Copur het in Valkenburg op tegen Valken’68. MVV ’27 staat momenteel op een elfde plaats met 22 punten. Valken’68 staat een plekje hoger op de ranglijst met hetzelfde aantal punten. Bij winst doen de Maaslanders dus hele goede zaken.

Ons tweede elftal kan natuurlijk alle steun gebruiken! De selectie van MVV’27 heeft een bus geregeld die met de mannen van het tweede naar Valkenburg rijdt. Als supporter kan je jezelf aanmelden om mee te rijden met de bus. De kosten zijn 15 euro per persoon, inclusief drankjes. Er zijn nog zo’n 20 plekken beschikbaar.

Vertrek MVV’27:        09:00
Aanvang wedstrijd:    11:00
Vertrek Valken’68:     rond 13:30

Aanmelden kan bij Jari Boon door te mailen met je naam (of namen) naar jariboon1@gmail.com

Wij hopen op jullie support!