Een zeer belangrijke wedstrijd net als de volgende 3, maar laten we beginnen met Verburch, wetende dat we bij verlies onze tegenstander uit het oog zouden verliezen was het zaak om gelijk bij de les te zijn. Nu we kunnen stellen dat we dat zeker de eerste 15 minuten niet waren. Verburch nam het heft in handen en dat vaak via een lange bal op een van de buitenspelers en dat leverde al snel gevaar op. Maar kort daarna zag je een kentering in de wedstrijd komen we kwamen ook aan voetballen toe en ja als het dan bij de eerste de beste goede aanval gelijk raak is dan is dat natuurlijk mooi meegenomen, via onze Jan kwam de bal bij Loyd die met een diagonaal schot de keeper kansloos liet en gezien het begin was dit echt een heerlijke opsteker. Voor de rest hadden we het goed onder controle tot minuut 45 onze vlaggenist Ruud (super bedankt) gooide zijn vlag de lucht in bij een duidelijk buitenspel geval maar de vriendelijke scheids liet doorspelen en toen hadden we alle mazzel, want zijn schot ging via de binnenkant paal gelukkig het doel niet in, het scheelt nog wel wat of je gaat rusten met een voorsprong of een gelijke stand.

Je zou denken een gewaarschuwd mens telt voor 2 maar dat ging voor onze jongens niet op. Buiten een aanval met Loyd en Samuel was het erg slap en dat resulteerde in minuut 47 in een penalty tegen na een lichte overtreding, gelukkig hield Mark met een katachtige reactie de bal tegen en nogmaals gelukkig ging de rebound van dezelfde speler hoog over. Wederom zou je denken je bent gewaarschuwd maar het vertoonde spel was niet best en de zenuwen namen zeker op de bank behoorlijk toe, het gekke was dat we ook nu weer een opleving hadden en dat we elkaar beter konden vinden al was het al bij al wel zeer slordig. De opluchting was dan ook groot toen Loyd op rechts goed door ging en de bal pan klaar neer lag voor Bauke die de 0 – 2 op het score bord bracht en dat met nog 10 minuten te gaan. In blessure tijd scoorde Verburch nog de 1 – 2 maar daar bleef het bij. Conclusie is zonder erg goed te spelen toch de 3 punten binnen, jammer voor ons was dat 2 van onze concurrenten ook de 3 punten pakten dus met ander woorden nog 3 finales te gaan, te beginnen met onze buurman Schipluiden.

Opstelling: Mark van Barneveld, Jay Degens (Stef van Velden), Jimmy vd Hoeven, Stijn van Wijk (Tim van Rijthoven), Julian Tinbergen, Thijs de Vast, Jan de Baat, Sjors Vreugdenhil, Bouke Schippers (Dennis Terlouw), Max de Vetten (Samuel de Haas), Loyd Rijnsburger (Niels Scheffers).