Met alle respect voor de jongens van het tweede maar het kijken van een wedstrijd begint een beetje op zelfkastijding te lijken, ook nu weer was de wil er wel maar we komen gewoon in de breedte kwaliteit te kort voor het spelen in de reserve eerste klasse, al na 4 minuten keken we tegen een achterstand aan en dan voel je de bui al hangen, nogmaals we probeerde het wel maar de nauwkeurigheid ontbrak volkomen en daarbij de uiterst trage opbouw van achteraf en alles is verklaard, tekenend was wel de 2 – 0 die we tegen kregen wij met 5 verdedigers, hun met 2 aanvallers en nog kwamen die 2 er als overwinnaar uit en ja dat mag natuurlijk nooit gebeuren.

De ruststand was dus een 2 – 0 achterstand en het moet worden gezegd we kwamen fel uit de kleedkamer en we kregen wat veldspel betreft een licht overwicht maar ook nu weer was het spelen naar elkaar verdomd moeilijk zelfs al ging het over 2 a 3 meter de nauwkeurigheid ontbrak, ondanks dat we een licht overwicht hadden kregen we nog 2 goals om de oren wat de eindstand op 4 – 0 bracht en dat was behoorlijk veel want ook nu speelde we echt niet tegen een wonderteam, ik blijf hopen op een beter resultaat maar zoal eerder gezegd ik zie het somber in.

Opstelling: Lars van Gastel, Dennis Kapert, Bram Scheffers, Jim vd Hoeven, Julian Timbergen (Tim van Rijthoven), Timo van Eijck (Alec de Koning), Sjors Vreugdenhil (Stijn van Wijk), Dennis Terlouw, Max de Vetten (Roan Dechering), Thom de Koning (Loyd Rijnsburger), Bouke Schippers.