Komende zaterdag speelt MVV 27 op het eigen sportpark tegen Rijnmond Hoogvliet Sport dat op 27 juli 1988 ontstond als fusievereniging uit de oudste Hoogvlietse vereniging SV Hoogvliet en SV Rijnmond. Tegen deze dus nog jonge vereniging hebben de Maaslanders nog nooit in competitieverband gespeeld.
Echter in de finale van de nacompetitie in het seizoen 2004-2005 in Rozenburg was het de tegenstander. MVV 27 won toen het onderonsje met 0-2 door treffers van Arno van Nierop en Ruud Vermeulen en daarmee was promotie naar de tweede klasse een feit.
Afgelopen dinsdag (09 maart) speelden de gasten nog een inhaalduel bij Zuidland en deze ging met 3-0 verloren.

De wedstrijd vangt aan om 14.30uur en staat onder leiding van arbiter Geert Onderwater.

We wensen de scheidsrechter, beide teams en hun aanhang een leuke en vooral sportieve middag.