Gelukkig lijkt het zwaartepunt van de coronacrisis inmiddels achter ons te liggen en kunnen we voorzichtig toe gaan werken naar een wereld waarin het virus niet langer de hoofdrol speelt. In het afgelopen jaar hebben we onder het motto “Support your locals” geprobeerd om de plaatselijke ondernemers de crisis door te helpen. Maar ook nu de meeste ondernemers hun ‘gewone’ bedrijfsvoering weer op hebben kunnen pakken, is het nog steeds de moeite waard om bij je aankopen eens te denken aan lokale bedrijven, zoals bijvoorbeeld de sponsoren van MVV ’27.

Veel sponsoren van MVV ’27 hebben door de corona-uitbraak een moeizaam jaar gehad. Toch zijn de meesten van hen onze vereniging trouw gebleven als vriend en hier is MVV ’27 hen natuurlijk erg dankbaar voor. Mede door hun steun is ook MVV ’27 de coronacrisis zonder al te veel kleerscheuren doorgekomen. Om hen hiervoor te bedanken, brengen we hen graag nog eens onder de aandacht van onze leden.

Op de sponsorpagina van MVV ’27  vind je een overzicht van alle Vrienden van MVV ’27. Werp hier eens een blik op of kijk eens naar de sponsorborden langs het hoofdveld van MVV ‘27 en wie weet kunnen één of meerdere bedrijven wel iets voor jou betekenen. Zo kunnen we elkaar helpen in de sociale gemeenschap rondom MVV ’27, in goede en in slechte tijden. Want MVV ’27 is méér dan alleen voetbal!