Door de griep geveld volgde er voor mij een voetbal loze zaterdag, dus dit korte verslag is met behulp van Jan Lamein en Max tot stand gekomen waarvoor dank.

Na 4 rondes voetbal was de volgende tegenstander de koploper Westlandia 2 en ja, ga je daar naar toe dan teken je voor een gelijkspel maar het liep even anders zoals in voetbal gewoonlijk is, met een ruststand van 0 – 0 dan ga je op dat gelijke spel af maar in de tweede helft namen we brutaal de leiding door Sjors (weer Hij) en een kwartier voor tijd werd het zelfs 0 – 2 door een benutte pingel van Max, en dan denk je de buit is binnen vooral als de klok aan geeft dat er nog maar 3 minuten te spelen is uiteraard met de bijgevoegde blessure tijd, maar door 2 persoonlijke fouten werd het binnen 2 minuten ineens 2 – 2 en dat is zonde maar ook niet bijster slim uitgespeeld, nogmaals vooraf teken je voor een remise maar achteraf overheerst toch de teleurstelling.

Opstelling: Sem Moerman, Stef v/d Velden, Bram Scheffers, Dennis Kappert, Michael van Vliet, Julian Tinbergen (Sem Olierhoek), Niels Scheffers (Daan Kroes), Alec Koning, Cor Verboon, Sjors Vreugdenhil, Max de Vetten (Jay Degens).