De afgelopen weken hebben zich drie baby’s aan de MVV-familie toegevoegd. Maarten en Martine van der Sar kregen 18 augustus hun tweede zoon: Niek. Ronald van Mil en Sanne Verkade verwelkomden eerder een tweeling: Saar en Milou.

Maarten van der Sar, speler van MVV ’27 4, en Martine van der Sar-Rasens, lid van de communicatiecommissie, werden op 18 augustus in het Vlietland Ziekenhuis voor de tweede keer papa en mama. Door de gezinsuitbreiding in huize Van der Sar is Luuk grote broer geworden. Wil je een kaartje sturen? Dat kan naar Maarten, Martine en Luuk van der Sar, Schildtale 17, 3155 NG, Maasland.

Saar en Milou van Mil zagen op 31 juli het levenslicht. Voor papa Ronald, oud-speler van MVV ’27 1 en net als Martine lid van de communicatiecommissie, en Sanne Verkade zijn Saar en Milou de tweede en derde aanwinst in hun gezinnetje. Mees is nu de grote broer van het stel. Een kaartje sturen kan naar Ronald, Sanne en Mees, Kluisweer 53, 3155 BJ, Maasland.

MVV ’27 wenst de ouders en broertjes veel geluk toe met de nieuwe aanwinsten!