Nog een paar nachtjes slapen en dan vertrekt de Maaslandse ‘kampbubbel’ naar kamphuis Land van Kleef in het altijd zonnige Loon op Zand. De begeleiding van het Jeugdkamp verheugt zich op een supertoffe, maar ook veilige kampweek! 

In de afgelopen weken houdt het Coronavirus de gemoederen in ons dorp volop bezig. Wij willen de kampweek zo veilig mogelijk inrichten voor alle deelnemers. Daarom wordt alle begeleiding voorafgaand aan het kamp getest op Corona. Het wordt zeer op prijs gesteld als u uw kind de komende dagen nauwlettend controleert op klachten passend bij Corona. Mochten er klachten zijn, neemt u dan contact op met Jessy, Jeroen of Bram. Het afnemen van een zelftest bij uw kind is wenselijk, maar niet verplicht. Toch stellen wij het afnemen van een zelftest (vóór vrijdagavond) zeer op prijs, zodat alle deelnemers zo veilig mogelijk en zonder zorgen op kamp kunnen. Wij hopen dat iedereen hier zijn/haar verantwoordelijkheid in pakt. 

Eerder in dit bericht werd de kampbubbel genoemd. Wij zorgen ervoor dat de Maaslandse kampbubbel nauwelijks in contact komt met personen van buiten deze bubbel. 

De fietsen zullen aanstaande vrijdagavond om 19:00 uur in de vrachtwagen geladen worden op het parkeerterrein van MVV ’27. Tevens dient iedereen zijn/haar bagage op deze avond mee te nemen zodat dit in de vrachtwagen vervoerd kan worden. Zodra je de spullen hebt ingeleverd verzoeken wij een ieder om het parkeerterrein te verlaten, zodat we groepsvorming voorkomen.

De bus van Nooteboom Tours vertrekt aanstaande zaterdag om 14:00 uur vanaf het parkeerterrein. Wij willen iedereen verzoeken om minimaal 30 minuten voor vertrektijd aanwezig te zijn zodat we op tijd in Loon op Zand aan ons programma kunnen beginnen. Om groepsvorming te voorkomen willen wij het uitzwaaien van ouders niet op het parkeerterrein laten gebeuren, maar verdeeld over de Koningin Julianaweg. Langs deze weg zal de bus namelijk rijden richting snelweg. Het lijkt ons een mooi gezicht om langs deze weg alle ouders, opa’s/oma’s, broertjes/zusjes (etc.) onze kampgangers te zien uitzwaaien. 

Los van alle Coronaperikelen willen wij graag laten weten dat wij er enorm naar uitkijken om de jongens en meisjes een topweek te bezorgen. Iets wat de kids meer dan verdienen.