De naam van Orthodontiepraktijk Van Zanden is ook de komende drie jaar terug te zien op de shirts van maar liefst acht jeugdteams van MVV ’27. Eigenaar Rens van Zanden (foto rechts) en zijn vrouw Doke bereikten hierover overeenstemming met Rick van der Gaag van de sponsorcomissie van MVV ’27.

Al sinds 2009 is Van Zanden Orthodontie kledingsponsor bij de jeugdteams van MVV ’27. verzorgt voor hun klanten de eerste stap naar een mooi gebit. Zowel kinderen als volwassenen kunnen terecht bij de twee vestigingen in Maassluis en Vlaardingen, die gekenmerkt worden door een gezellige en laagdrempelige sfeer. Wil jij ook een mooi gebit? Neem dan gerust contact op met Van Zanden.

MVV ’27 is erg blij dat trouwe sponsor Van Zanden nu minimaal tot en met de zomer van 2024 als kledingsponsor van de jeugd aan onze club verbonden is. MVV ’27 hoopt dan ook dat beide partijen de komende jaren met net zo veel plezier zullen samenwerken als dat zij al sinds 2009 gewend zijn.