Als de omstandigheden het toelaten, hopen we komend seizoen weer gewoon te kunnen voetballen. Inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang en daarom informeert MVV ’27 alle jeugdleden graag over het komende seizoen.

Spelers zijn individueel beoordeeld door de leden van onze Technische Commissie. Onderdeel daarvan is het vragen van meningen van de trainers waaronder een speler het afgelopen seizoen heeft gespeeld. Dit kan een algemene beoordeling zijn of een beoordeling door middel van opgestelde spelersrapporten/adviesrapporten (jeugd O8 t/m O17). Aan de hand van een aantal criteria (o.a. spelinzicht, balcontrole en motoriek) worden spelers beoordeeld. Uiteindelijk komt hier een teamindeling uit waarbij MVV ’27 – voor zowel prestatieve als ook recreatieve teams – iedereen op de plek probeert in te delen waar hij/zij het beste tot zijn/haar recht komt. In de winterstop zal er opnieuw een beoordeling plaats vinden door middel van de opgestelde spelersrapporten. Dan zouden er alsnog eventuele wijzigingen kunnen plaatsvinden. De huidige teamindeling is hier te vinden of door het bestand onderaan dit bericht te openen.

Start seizoen 2021-2022
De elftallen JO13-1, JO15-1, JO17-1 en JO19-1 starten in de week van 16 augustus met trainen. De overige jeugdteams zullen een week later (in de week van 23 augustus) starten met trainen. De competitiewedstrijden zullen op zaterdag 4 september starten.

De elftallen worden door hun trainer/leider verder ingelicht over de precieze datum en tijdstip waarop de eerste training staat gepland. De trainers zullen een teamapp (Whatsapp) openen en via dat medium eenieder op de hoogte houden. Het trainingsschema zal op een later moment worden gepubliceerd op de site van MVV ’27 en in de verschillende Whatsapp-groepen.

Trainers / leiders seizoen 2021-2022
Alle elftallen zijn ook volgend seizoen voorzien van enthousiaste trainers. Ook zijn voor bijna alle teams leiders gevonden die het team op zaterdag naar de overwinning zullen proberen te coachen. In het overzicht van de indelingen kunt u de trainers en leiders per elftal vinden. Wij zoeken nog voor één team een enthousiaste leider die op zaterdag de groep wil begeleiden:

MVV ’27 JO17-2: Leider (1x)

Wij zijn onwijs trots dat we zoveel enthousiaste trainers en leiders hebben gevonden. Geweldig dat wij zulke fantastische vrijwilligers hebben binnen MVV ’27. Samen zijn wij MVV ’27! Iedere trainer / leider krijgt uiteraard ondersteuning vanuit de vereniging. Daarnaast krijg je ook trainingskleding en/of een leidersjack welke gratis ter beschikking wordt gesteld. Mocht je geïnteresseerd zijn, stuur dan een mail naar jeugd@mvv27.nl. Wij zien jullie reactie graag tegemoet!

Om informatie te vinden over de officiële wedstrijden die de teams spelen en op de hoogte te blijven van de competitiestanden en -uitslagen is het handig om de Voetbal.nl app te downloaden van de KNVB. Tot slot wensen wij iedereen een hele fijne vakantie toe en hopen wij iedereen in augustus weer gezond en uitgerust terug te zien op het complex van MVV’27!

Jeugdcommissie (jeugd@mvv27.nl)