Komende zomer zal er weer een geweldig jeugdkamp georganiseerd gaan worden voor de jongens en meiden in de leeftijd van 8 t/m 14 jaar. Het thema van dit kampjaar luidt “Het EK 2021”. Om deze reden willen wij als organisatie ter voorbereiding op de kampweek alvast goed in de sfeer komen door het komende EK op een leuke en actieve manier te volgen. Daarom organiseert het jeugdkamp een EK-Poule voor alle leden, sponsors en supporters van MVV’27.

Tijdens het EK maak je gebruik van de website van koning Sport. Hier zul je per ronde je uitslagen in moeten vullen. Daarnaast zullen er ook extra bonusrondes ingevuld kunnen worden om extra punten te verdienen. Voor de winnaar is er naast eeuwige roem ook een prijs te winnen. Naast de winnaar maken ook de nummers twee en drie kans op een prijs. Voor deelname aan de EK-Poule vragen wij een bijdrage van 15,00 p.p. Een deel van de opbrengst zullen wij gebruiken om de deelnemers van het jeugdkamp een onvergetelijke week te bezorgen.

Lijkt het jou leuk om het komende EK op een leuke en actieve manier te volgen? Dan kun je je aanmelden via de volgende link:

https://mvv27.koningsport.nl/ql/d0fab1b8

Aanmelden onder de volgende voorwaarden(*verplicht):

  • Voor- en achternaam*(gebruikersnaam)
  • E-mailadres*
  • Mobiel telefoonnummer*(invullen bij wijzig jouw profiel)
    *ben je jonger dan 16 jaar dan is toestemming en telefoonnummer van een ouder verplicht.

Als wij jouw aanmelding hebben ontvangen dan zul je van ons een Tikkie toegestuurd krijgen om de inleg te betalen. Ga jij er met de eeuwige roem en de eerste prijs vandoor? Meld je dan snel aan! Wij zijn benieuwd! Alvast bedankt voor je deelname en wij wensen jullie veel kijk en speelplezier toe!

Namens de organisatie van het MVV’27 jeugdkamp