Vorige week is vrijwilliger Sjors van Zanten overleden. Sjors lag vier weken op de Intensive Care-afdeling vanwege besmetting van het COVID-19 virus. Helaas kon Sjors het gevecht tegen het nare virus, wat de wereld al ruim een jaar in zijn greep houdt, niet winnen.  

Sjors was al jarenlang een trouwe kracht bij de dagploeg. Hij deed ongelooflijk veel werk om onze accommodatie te onderhouden. Wanneer er acuut iets moest gebeuren, stond Sjors altijd paraat om direct de handen uit de mouwen te steken. Ook zorgde hij voor sfeer in de ploeg. Met Sjors was er altijd wel iets te lachen en hij kon met zijn verhalen iedereen opvrolijken. Wij zullen hem enorm missen! 

Afgelopen maandag- en dinsdagavond hebben enkele MVV’ers van de lief- en leedcommissie, de dagploeg en het bestuur afscheid genomen van Sjors in zijn woonwagen aan de Molenweide, waar hij opgebaard lag. Met broer Charles, ook nauw betrokken bij onze vereniging, werden mooie herinneringen aan Sjors opgehaald. Op woensdag 6 mei jl. is hij in besloten kring begraven.  

Wij wensen zijn familie, vrienden en ook onze eigen dagploeg enorm veel sterkte toe bij het verwerken van het verlies van Sjors.