In navolging van de speculaaspoppenactie organiseert MVV ’27 rondom het EK 2021 een Oranje actie onder het motto #hetkomtterug. MVV ’27 biedt in samenwerking met Bakkerij van den Berg haar leden en andere betrokkenen de mogelijkheid om oranje tompoucen en moorkoppen te bestellen voor de eerste EK-wedstrijd van Oranje tegen Oekraine op zondag 13 juni. Zowel de tompoucen als de moorkoppen worden per twee verkocht en kosten € 3,- per stuk. De opbrengst van de actie wordt gebruikt om de (speel-)faciliteiten voor de jeugd op ons sportpark te verbeteren.

De heerlijke gebakjes zijn voorzien van een leuke, marsepeinen opdruk: het MVV ’27-logo met daaronder het inmiddels bekende MVV ’27-motto “#hetkomtterug”. Voor zakelijke klanten biedt MVV ’27 de tompoucen en moorkoppen aan met de tekst “Bedankt voor je inzet”. Ideaal om voor de start van het EK jouw personeel te verrassen en een blijk van waardering te geven, waarmee je ook nog eens onze mooie vereniging steunt.

Hoe kun je het oranje gebak bestellen?
Je kunt de oranje tompoucen en moorkoppen zowel online als bij één van onze jeugdleden bestellen. De gebakjes zijn te bestellen in doosjes van twee stuks en kosten € 3,00 per stuk.

Wij hopen dat onze jeugdleden MVV ’27 net als bij de Speculaaspoppenactie weer willen helpen door zo veel mogelijk gebakjes te verkopen. Vanaf komende zaterdag zullen de bestelformulieren door de jeugdleiders uitgereikt worden aan de kinderen. Hiermee kunnen jullie de tompoucen en moorkoppen verkopen aan je ouders, opa’s en oma’s, ooms en tantes, buren enz. Voor degenen die extra bestelformulieren nodig hebben, zijn deze de komende weken te vinden op een tafel in het ballenhok. Via deze link kun je de formulieren ook online vinden, zodat je deze zelf uit kunt printen.

Ieder jeugdlid dat 20 of meer moorkoppen / tompoucen verkoopt, wordt beloond met een lekkere zak snoep. De drie kinderen die de meeste gebakjes verkopen, krijgen bovendien een extra prijs. Zij maken kans op een waardebon van TOK t.w.v. € 40,-, een MVV ’27-trainingspak of een Derbystarvoetbal. Degene met de meest verkochte stuks mag als eerste één van deze prijzen kiezen, gevolgd door de nummer twee en de nummer drie.

Ophalen van tompoucen / moorkoppen
Op zaterdag 12 juni organiseert MVV ’27 een drive-thru op sportpark De Commandeur om zo de verse tompoucen en moorkoppen corona-proof uit te delen. Natuurlijk kun je ook op de fiets of lopend je gebak komen ophalen, zolang je maar zorgt dat je je aan de geldende RIVM-maatregelen houdt. Het is dus de bedoeling dat je zelf je bestelde tompoucen en moorkoppen ophaalt, ook als je deze bij een jeugdlid hebt besteld.

Voor bedrijven gelden er andere regels. De minimum afname voor deze doelgroep is 10 tompoucen / moorkoppen. Deze worden vervolgens op donderdag 10 juni op de bedrijfslocatie persoonlijk bezorgd.

We hopen natuurlijk dat we met deze actie weer veel mensen bereiken en veel tompoucen en moorkoppen kunnen verkopen, zodat Maasland massaal aan het oranjegebak voor de buis zit voor de eerste wedstrijd van Oranje op het EK en MVV ’27 een mooi bedrag ophaalt voor de verbetering van de speelfaciliteiten op ons sportpark.

Let op: de verkoop sluit op zaterdag 29 mei, dus zorg dat je uiterlijk op deze datum je bestelling hebt geplaatst en als jeugdlid je bestelformulier in hebt geleverd bij jouw leider.