Ondanks de maatregelen kunnen kinderen gelukkig nog in groepsverband trainen. Het is zelfs mogelijk geweest om een clinic te houden en wat voor een. Woensdag 24 februari heeft bij MVV ’27 een keepersclinic plaatsgevonden voor de jeugd van 8 tot 14 jaar. In totaal hebben 36 spelers van MVV ’27 zich aangemeld voor de clinic en alleen hierom al was het een groot succes.

De keepersclinic is een voorproefje voor de John van der Meij memorial die, als alles weer mogelijk is, plaats zal vinden in mei. Het inschrijfgeld van €5,- per deelnemer wordt in de collectebus van ALS Westland gestopt. Leuk is ook om te vermelden dat er door velen ook een groter bedrag in de spaarpot van ALS Westland gestopt is.

Volgens initiatiefnemer Jan Onck is het goed om deze clinic gehouden te hebben. “In de jeugd wordt veel gerouleerd met keepers. Het is dan ook handig als ieders keepersniveau dan iets omhoog gaat.” Aan het enthousiasme van de deelnemers heeft het in ieder geval niet gelegen en zo heeft deze middag twee doelen gediend. Bedankt voor jullie enthousiasme!