Vanwege de schilderwerkzaamheden die Adwin van der Burgh vorig jaar verrichtte in de kleedkamers van MVV ’27 is het schildersbedrijf ook de komende jaren Vriend van MVV ’27. Eigenaar Adwin van der Burgh was met zijn bedrijf al bronzen vriend van MVV ’27 en zal dit met deze verlenging ook de komende drie jaar blijven.

Adwin voetbalde zelf in het verleden voor MVV ’27 en is nog steeds erg begaan met het lot van onze vereniging. Met enige regelmaat stelt hij een steiger beschikbaar voor tv-opnames bij MVV ’27 en vorig jaar was hij veel bij MVV ’27 te vinden om de gerenoveerde kleedkamers van een likje verf te voorzien.

Adwin van der Burgh is afkomstig uit een echte schildersfamilie. Het schildersbedrijf van de familie Van der Burgh is namelijk al sinds 1858 een begrip in Maasland. Bij Adwin staan kwaliteit, flexibiliteit en meedenken met de klant hoog in het vaandel. Ook onderscheidt de schilder zich door het geven van persoonlijk advies in kleuren en materialen. Zowel voor binnen- als buitenschilderwerk als ook op het gebied van wandafwerking ben je bij Adwin aan het juiste adres. Sophie, jongste dochter van Adwin, stapt voorzichtig in de voetsporen van Adwin als het gaat om kleur- en interieuradvies. Sophie is dit jaar gestart met de opleiding Interieuradvies en loopt nu met enige regelmaat mee met haar vader. Ook Sophie is lid van MVV’27. Adwin en Sophie hopen snel weer op het MVV terrein te kunnen zijn.

MVV ’27 is erg blij met het werk dat Adwin met zijn schildersbedrijf heeft geleverd de afgelopen jaren. MVV ‘27 hoopt dan ook dat beide partijen nog lang als ‘vrienden’ aan elkaar verbonden zullen blijven.