In een ‘normaal’ jaar houdt MVV ’27 haar jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV). Door de beperkingen waar we allemaal mee te maken hebben, is het afgelopen jaar niet mogelijk geweest om een ‘normale’ ALV te organiseren en hebben we besloten de ALV uit te stellen tot een later moment. Nu het er naar uit ziet dat we voor het verstrijken van de wettelijke uitstelperiode geen normale ALV kunnen organiseren, heeft MVV ’27 besloten dit jaar een digitale ALV te organiseren.

Op maandag 22 februari 2021 zullen wij vanaf 20:00 uur samen met u terugblikken op het vorige seizoen en het afgelopen halfjaar. Ook kijken we vooruit naar het restant van dit seizoen en het seizoen dat komen gaat (2021/’22). Via deze link kun je jezelf inschrijven voor de digitale ALV die we via Teams gaan organiseren. De meesten van u zullen inmiddels bekend zijn met het gebruik van Teams:

  • Gebruik je Windows, dan kun je inloggen via je browser of via je eigen Microsoft Teams App. 
  • Apple gebruikers kunnen van tevoren de Teams-app gratis downloaden in de App store. Heb je de app niet van tevoren geïnstalleerd dan word je tijdens het aanmelden aangeboden dit te doen en start de sessie na installatie direct op. Dit duurt enkele minuten (afhankelijk van je internetsnelheid)

Vergeet bij het aanmelden op de sessie niet je naam in te voeren voordat je deelneemt. Dat maakt het voor ons een stuk gemakkelijker. De agenda, de jaarcijfers en de notulen van de vorige ALV vind je hieronder. Een belangrijk agendapunt tijdens de ALV is de Rondvraag. Heb je vragen aan het Bestuur, dan kun je die tot uiterlijk 72 uur van tevoren stellen via secretaris@mvv27.nl. Het bestuur zal je vraag dan tijdens de digitale ALV proberen te beantwoorden.

Hieronder vind je alvast de agenda en de notulen voor de komende ALV en nogmaals de link naar het inschrijfformulier om de ALV digitaal bij te wonen.

Agenda ALV MVV ’27 22-februari-2021
Notulen ALV MVV ’27 6-november-2019
Jaarrekening MVV ’27 Seizoen 2019 / ’20
Begroting MVV ’27 seizoen 2020 / ’21
Inschrijfformulier Digitale ALV 21-feb-2021