Vandaag worden de contributiefacturen voor de tweede seizoenshelft 2020-2021 verzonden. Vanwege de Corona perikelen vraagt dit natuurlijk om een toelichting.

Het zijn bijzondere tijden. Ondanks de normale start van het voetbalseizoen is het door alle Coronamaatregelen helaas al lang geen normaal voetbalseizoen meer. Wedstrijden konden geen doorgang meer vinden en voor senioren en zaalleden is zelfs trainen niet meer mogelijk. Dit vinden wij als bestuur natuurlijk enorm jammer, maar uiteraard staat veiligheid en gezondheid voorop en zijn de maatregelen noodzakelijk.

Naast de sportieve en sociale impact voor de leden heeft het voor de vereniging ook financiële impact, met name door het wegvallen van de kantineomzet. Er zijn allerlei maatregelen genomen om de vereniging financieel gezond te houden en dat is tot nu toe gelukt. Zo blijven we een beroep doen op de beschikbare overheidssteunfondsen en is overleg gevoerd met leveranciers over terugname van voorraden. Ook hebben vrijwilligers meegedacht in het volledig of gedeeltelijk stoppen van hun vrijwilligersvergoeding. Dat is een geweldig gebaar. Het meest hartverwarmende is de onvoorwaardelijke steun van onze sponsoren én jullie als leden! We hebben deze steun ook echt nodig. Zo is de contributie voor de eerste seizoenshelft volledig geïncasseerd en dit willen nu ook voor de tweede seizoenshelft doen.

MVV ’27 is al jaren een plek waar we met elkaar genieten van prachtige wedstrijden, gezellige gesprekken, fantastische ‘derde helften’ en bovenal is het een plek waar we elkaar graag ontmoeten. Helaas is het dit jaar allemaal even anders, maar het komt terug! We moeten alleen nog even geduld hebben. Samen maken wij al jaren de club die we nu zijn, MVV ’27! Velen van ons hebben al jaren plezier van onze club. Wij willen jou vragen om onze club ook in deze bizarre tijd te blijven steunen. Ook al spelen wij geen wedstrijden en mogen de senioren niet meer trainen, dan kan jij ons blijven steunen door het tweede deel van de contributie te betalen. Zo zorgen wij er samen voor dat wij de club kunnen blijven die wij altijd zijn geweest!

Wij begrijpen uiteraard dat de omstandigheden ook mogelijk van invloed zijn op jouw persoonlijke financiële situatie. De seniorenleden die de contributie voor de tweede seizoenshelft niet kunnen betalen, kunnen contact opnemen met de penningmeester. Dan gaan wij in gesprek en zorgen wij samen voor een passende oplossing.

Wij willen jou alvast enorm bedanken voor jouw begrip. Mochten er nog vragen zijn, neem dan contact met de penningmeester op. Ook andere leden van het bestuur kan je hiervoor benaderen. In de komende digitale ALV die wij dit voorjaar gaan organiseren, komen wij uiteraard terug op de financiële gezondheid van de verenging.

Een club ben je samen, in goede en in minder goede tijden.

Namens het bestuur,

John Barendse
Penningmeester
penningmeester@mvv27.nl