MVV ’27 is trots te mogen melden dat het met F.N. Kempen weer een nieuwe sponsor aan zich heeft weten te binden. Mede-eigenaar Sander van der Vaart van F.N. Kempen ondertekende het sponsorcontract, waarmee hij zichzelf en zijn bedrijf voor drie jaar als Bronzen Vriend aan MVV ’27 heeft verbonden.

F.N. Kempen staat voor inspirerende visueel aantrekkelijke vaste planten. Door de omvang en continue vernieuwing van het assortiment, is het bedrijf de grootste in haar segment. De productie vindt plaats in Mijdrecht, Italië, Griekenland, Spanje en Portugal. Het assortiment kenmerkt zich door uitstraling, uniformiteit, gezondheid en een hoge omloopsnelheid.

Sinds een aantal jaar is Sander van der Vaart mede-eigenaar van F.N. Kempen. Sander heeft jarenlang de clubkleuren van MVV ’27 verdedigd en is ook een aantal jaren voorzitter van onze sponsorcommissie geweest. MVV ’27 is blij dat Sander nu als sponsor opnieuw een rol wil gaan spelen binnen onze vereniging.

In tegenstelling tot andere sponsoren zal er van F.N. Kempen geen reclamebord langs het veld van MVV ’27 te vinden zijn. In plaats hiervan wil Sander driemaal per jaar een startende, Maaslandse ondernemer de mogelijkheid bieden zich aan het publiek van MVV ’27 te presenteren via een artikel op de website en de sociale media van onze vereniging. Een nobel streven, waaraan wij als club graag onze medewerking verlenen. Zo was eerder deze week het eerste artikel in deze vorm op onze website te lezen over ‘Bo Vertelt’, de onderneming van Ernst van Wijk en zijn vrouw Joyce.

MVV ’27 is dankbaar en blij dat het in deze moeilijke tijd met F.N. Kempen opnieuw een nieuwe sponsor aan zich weet te binden. Wij hopen dan ook dat beide partijen veel plezier van deze samenwerking mogen belevenen hopen Sander snel weer te mogen begroeten op ons sportpark.