Tot nu toe hebben 40 jeugdspelertjes van onze club zich aangemeld voor het Jeugdkamp. Afgelopen week is besloten dat zowel jongens als meiden zich kunnen aanmelden voor de 48e editie van het Jeugdkamp. Het lijkt de kampleiding dan ook erg leuk om met veel jongens én meiden in de zomervakantie naar het kamphuis in Loon op Zand te vertrekken. We vertrekken op zaterdag 24 juli en zijn zaterdag 31 juli weer terug in Maasland. Het kamp wordt georganiseerd voor jeugdspelers van MVV ’27 in de leeftijd 8 t/m 14 jaar. Ben je geboren tussen 1 januari 2007 en 31 december 2013, meld je dan aan via de onderstaande link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeR_c6Ek9SmNRcD_wUzByg5YQ-r55Hq8-93xU-jNbfMfm0Hrw/viewform?usp=sf_link

Zit je nog in twijfel of je de kampweek leuk zal vinden? Of heb je nog een aantal vragen over het verloop van de kampweek? Dan kun je altijd contact met ons (Jessy, Jeroen of Bram) opnemen.

Ben je benieuwd of jouw vriendje of vriendinnetje ook mee gaat? Bekijk dan hieronder alle jeugdkampdeelnemers (tot nu toe):

Nees van Pelt, Stijn Verboon, Jort Verboon, Lars van Tilburg, Ruben van Tilburg, Bas Poot, Bas Voorham, Nick Jansen, Stijn de Wit, Metin Yildirim, Arijan Mosterd, Sijmon Mosterd, Oscar Verboon, Bald ’t Hart, Stef Prins, Cas de Raad, Tobias Paalvast, Levi Jansen, Tijmen Warnaar, Dinand van den Berg, Sebas de Bruin, Wesley Born, Jarich Hagman, Benjamin Vermeer, Thijmen Huiberts, Luciano Fa, Kees van Daalen, Pablo van Ruijven, Loek Verboon, Sem van den Akker, Keano Fa, Ivan de Haas, Dani Klapwijk, Luuk van der Sar, Nikki van der Knaap, Isabeau van der Knaap, Senna van Leeuwen, David van de Breevaart, Dominique van Buuren en Olivia de Bruin.

Sportieve kampgroet namens de gehele kampleiding,
Jessy Zwaard (06-20342336)
Jeroen Arkesteijn (06-39191012)
Bram Scheffers (06-36075274)