MVV ’27 is meer dan alleen voetbal. Daarom biedt het startende Maaslandse ondernemers Ernst van Wijk en Joyce de Baan graag de gelegenheid om zich via onze website voor te stellen aan het Maaslandse publiek. Wij hopen dat zij met hun onderneming “Bo vertelt” iets kunnen betekenen voor onze leden en succesvol kunnen zijn in Maasland. En wie weet zullen zij in de toekomst als sponsor ook iets voor MVV ’27 kunnen betekenen.

Coachpraktijk Bo Vertelt is in 2017 opgericht door Joyce de Baan – van Wijk en Ernst-Jan van Wijk. Sindsdien hebben zij al tientallen jongeren en volwassenen mogen helpen hun leven bewuster en met meer plezier te leven. Joyce en Ernst-Jan zijn ervan overtuigd dat ieder mens, hoe jong ook, unieke kwaliteiten heeft waarmee hij of zij het leven kan leiden dat nu bij hem of haar past. En dat laten zij met “Bo Vertelt” graag zien. 

“Wat speelt er in het leven van jouw kind? Veel jongeren praten niet of weinig over wat hen dwars zit. Ze blijven daardoor in cirkeltjes draaien met als resultaat dat ze zich niet optimaal kunnen ontwikkelen. Thema’s die spelen bij kinderen zijn bijvoorbeeld de behoefte om ergens bij te horen, zichtbaar te zijn, voor jezelf op te komen, de impact van ingrijpende gebeurtenissen en het maken van een studiekeuze. De onzekerheid rondom deze thema’s lijkt alleen maar toe te nemen als gevolg van ontwikkelingen in onze omgeving (denk bijvoorbeeld alleen al aan de impact van social media). Wij bieden jongvolwassenen een luisterend oor en begeleiden hen bij hun vraagstukken op onze eigenwijze manier – hierbij redenerend vanuit de behoeftes van het kind. Dit doen wij middels onze coachingpraktijk ‘Bo Vertelt’.”

Ernst-Jan is de persoon die jongeren (sportief) uitdaagt om tot de kern van hun “probleem” te komen. Als gediplomeerd jeugd- en jongerenbegeleider leert hij hen op een speelse manier om te gaan met hun uitdagingen. Hij houdt enorm van sport en spel, door de duinen ravotten en eindeloos met elkaar de natuur in gaan.
Joyce is gediplomeerd coach en spiegeltrainer en HSP-ervaringsdeskundige. Zij zet haar intuïtieve, energetische en systemische ervaring in tijdens haar begeleiding. “We werken hierin beiden samen met onze honden. Als team maken we overtuigingen, gedrag en emoties van coachees zichtbaar.”

“Wij werken samen met de honden, omdat zij een ‘neus’ hebben voor veranderingen in onze gemoedstoestand. Het zijn meesters in het lezen van non-verbale communicatie (de taal van ons lichaam). Het gaat hierbij niet alleen om de grotere gebaren waarmee bijvoorbeeld bepaalde commando’s ondersteund worden, maar ook om minieme veranderingen in onze spierspanning, ademhaling, houding en geur en energie. Doordat honden zo goed in staat zijn deze veranderingen op te merken en erop reageren, geven zij ons waardevolle informatie over onszelf. Die informatie zetten we in tijdens de coachsessies. Deze sessies vinden zowel buiten in de natuur als op locatie plaats. Kernwaarden van onze praktijk zijn liefdevol, betrouwbaar, veiligheid en creativiteit.”

Voel je na het lezen van dit stuk de behoefte om meer te weten of om kennis met ons te maken? Laat het ons dan weten, we plannen graag een gratis online snuffelcall met jou/jullie in. Meer informatie vind je op onze website www.bovertelt.nl .